BLOEM VAN DAMASCUS

BLOEM VAN DAMASCUS lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1181 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bloem van Damascus. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 8:56 Heerlijk!!
11 mei 2022 om 7:51 Heel goed
9 mei 2022 om 11:07 We bestelden half gegrilde kip met rijst, maar we kregen gegrilde kip met friet, het eten smaakt behoorlijk goed, maar de bestelling was verkeerd.
8 mei 2022 om 20:58 Perfect! Heerlijk en ruim op tijd, goed warm en goed verzorgd
8 mei 2022 om 20:27 Aanrader
7 mei 2022 om 20:43 Eten was echt heerlijk, snelle en vriendelijke bezorging. Hier bestellen we zeker nog eens!
5 mei 2022 om 16:28 Falafel met Rijst en Muhammara. Dit restaurant serveert gezond en vegetarisch eten waar je gelukkig van wordt. Alles verfijnd en smakelijk. Perfekt.
4 mei 2022 om 19:52 The sandwiches taste very bad and I ordered twee meat shawerma and one chicken shawerma but I received 1 meat and 2 chicken
2 mei 2022 om 23:36 heb ik een broodje met vlees besteld en kreeg ik met kip , groenten waren echt niet lekker
30 apr 2022 om 20:01 Lekker gewoon
30 apr 2022 om 13:53 Het eten is heel erg lekker, maar wij waren wel teleurgesteld omdat we een schotel voor 2 personen hadden besteld waar dan maar 1 falafeltje, 1 klein stukje haloumi en 1 gevuld wijnblaadje op zit… (in de omschrijving staat zelfs “gevulde wijbladeren”